Expositie Gemeentehuis Bunschoten, Vanaf volgende week, maandag 11 januari exposeer ik mijn schilderijen in het Gemeentehuis van Bunschoten. Het is een overzichtstentoonstelling van 25 jaar schilderen met olieverf. In de jaren 80 van de vorige eeuw begon ik een tekencursus in de toenmalige Ducdalf in de Dorpsstraat. Door mijn werk en gezin had ik niet veel tijd om aan mijn hobby te besteden. Houtskool en pentekeningen, aquarel, alles werd beoefend, maar toen ik in 1990 voor mijn verjaardag een olieverfdoos kreeg, was daarmee… Read more »


Expositie ICC Baarn, 2014, In februari ben ik begonnen met schilderen bij het ICC. Ze hebben ieder jaar een expositie in april. Iedereen mag 4 schilderijen ophangen, maar ze moeten wel door de ballotage commissie. Omdat ik net begonnen ben kan ik maar twee werken inleveren, want er worden alleen recente werken opgehangen. Ik heb twee portretten geschilderd één van Ellis en één van Xabi. De inrichting gaat snel. Je kan merken dat er mensen met ervaring bezig zijn. Er wordt door iedereen… Read more »


Oud nieuws en nieuw nieuws!! Kunstroute, september 2013 Vrijdag voor het eerst aan de kunstroute meegedaan. Eerst denk je zou er wel iemand komen, dan komen de eerste bezoekers en merk je om 8 uur ’s avonds dat je niets meer gegeten en gedronken hebt, zo druk….. Wel heel leuk dat iedereen het zo leuk vindt. Dat is wel een opsteker. Zaterdag, weer zeer veel mensen op bezoek. Veel daarvan ken ik wel, maar zelfs toeristen, mensen uit Canada die een bootreis door… Read more »


Woensdag 23 april om 19.30 uur vernissage ICC in de kleine foyer van de Speeldoos te Baarn. U kunt de expositie tot 2 juni zien, dus u heeft nog even de tijd. U kunt lootjes kopen en een van de schilderijtjes winnen, die daarvoor door de leden speciaal gemaakt zijn. Ik exposeer met de portretten van Ellis en Xabi, die ik afgelopen maanden gemaakt heb. (kijk op de website bij portretten)   U bent van harte welkom!! Groeten, Anneke ter Beek “Anna”  … Read more »


Reacties

01/01/2014  |  Reacties  |  37 reacties  | 

Ik zou het leuk vinden als u een reactie achterlaat! Kijk hieronder eens wat andere van mijn werk zeggen.   Scroll naar onderen om bij ‘Plaats een reactie’ zelf een reactie te kunnen achterlaten.