Expositie’s Speeldoos Baarn

05/01/2016  |  Reacties  |  Geen reacties

Expositie ICC Baarn, 2014,

In februari ben ik begonnen met schilderen bij het ICC. Ze hebben ieder jaar een expositie in april. Iedereen mag 4 schilderijen ophangen, maar ze moeten wel door de ballotage commissie. Omdat ik net begonnen ben kan ik maar twee werken inleveren, want er worden alleen recente werken opgehangen. Ik heb twee portretten geschilderd één van Ellis en één van Xabi. De inrichting gaat snel. Je kan merken dat er mensen met ervaring bezig zijn. Er wordt door iedereen een klein schilderijtje gemaakt voor de verloting de opbrengst is om de kosten van de vernissage te betalen. Goed idee. De opening is erg gezellig en Fiore wint een schilderijtje, heel leuk. Ellis wordt door sommige mensen herkent van het portret, leuk.
Gerda Panjer wint zelfs 2 schilderijtjes, lachen. Al met al een leuke avond.

 

Expositie ICC Baarn, 2015,

Ik heb enorm veel geschilderd het laatste jaar, maar de schilderijen die ik eigenlijk het liefst ophang komen niet door de ballotage. Maar goed ik laat het allemaal over me komen en doe wat van me verwacht wordt. Ik lever 4 schilderijen in, de bloesems, Groeneveld, en de knotwilgen in de zomer en in de sneeuw. We hebben weer een mooie vernissage met prijzen voor de verkochte lootjes. Ik win nu zelf een schilderijtje, leuk.

Een van de schilders die heel ziek geweest is, is weer aanwezig en is zelfs jarig hij wordt 95. Wat knap dat je op die leeftijd nog zo actief bent.

Het was weer gezellig en fijn om je werk te kunnen tonen.

 

Expositie schilders atelier de Speeldoos, Baarn 2015

Eindelijk is het zover en kunnen de schilders van de vrijdag groep ook eens hun werk exposeren. We doen dat samen met de andere groepen die bij de volksuniversiteit schilderen. Het gaat een beetje chaotisch omdat er niemand de leiding heeft. Een aantal mensen wil niet meedoen omdat het in de zomervakantie valt, maar omdat de volksuniversiteit 75 jaar bestaat is er veel belangstelling. Heel gezellig. Geert en Silvain nemen de leiding op zich en het inrichten gaat gesmeerd. Met de vernissage houdt Geert een mooie toespraak en we gaan ook nog met z’n allen op de foto voor de Baarnsche courant. Een heel fijne avond met veel belangstelling.

 Previous post

Next post
No comments yet

Plaats een reactie